>.<

Mådde sk'it illa i morse. Så jag gick inte till skolan idag. Det är bättre nu men jag känner mig inte riktigt bra ännu. Ska se om jag orkar ladda upp några bilder senare. Jag har tidigare idag tränat på att göra vinjettering i photoshop. Kan inte lägga upp bilder på resultatet eftersom jag testade på bilder som inte var mina.
Ha det bra ;)

Sån't är livet

Jaha, här ligger man sjuk i sängen. Pappa ligger inne på akuten. Han har fått blodropp - igen. Man får hoppas på det bästa. Ska åka och hälsa på honom senare idag. Vet fan inte vad jag gör om han inte klarar sig nu ♥. Hoppas han kryar på sig. Får se om jag bloggar senare. Ville bara kolla läget lite.

I Uruks bil!

Just nu sitter jag i Uruks bil. Nästan hela klassen har städat på Felicias pappas jobb. Så nu betalar han bussen till klassresan åt oss ;). Lägger in ett 'snyggt' kort på området vi städade.

Eller?

Borde jag lägga ner bloggen? Det är inte roligt att blogga utan kommentarer x). Jag stör mig på att jag fick 65 besökare en dag men 0 kommentarer. Visst vet jag att man får kämpa för att komma upp i bloggtoppen men ändå.
Godnatt hälsningar från en trött Anna .___.

Snabbt inlägg!

Har lite bråttom jag ska hinna till Mathilda. Kan inte  skriva så enormt mycket. Idag ska man vara hundvakt tills på söndag. Mamma och jag var ute och gick lite ned honom igår kväll. Idag och imorgon kommer det att bli myyycket fotande på honom :). Vad tycker ni om nya headern? Är inte så jätte nöjd, men jag la inte direkt ner tid på den så snart kommer det nog en ny header, igen. Jag stör mig enormt på mina smilisar så dem åker bort nu.

Måste klä på mig och dra till matte nu. Hörs sen! ;)

Ny design...

...Ska snart fixas. Har några idér. Men vad tycker ni? Kom gärna med idéer och insperera mig.
Hörs senare!
Kram Anna ;D

Hos kompis ;))

Just nu sitter man i matte säng ;p. Måste väl lägga ifrån mg datorn snart annars bli hon galen 8'D eftersom hon vill gå hem till mig x( Kan inte lägga in några bilder idag heller. Oohh! Just ja! Jag ska vara hundvakt på fredag ;D Haha! Blir nog många fina kort :P. Ses!

Hemma!

Kom nyss hem från matte :p. Hon sa att hon skulle vara inne på msn men det märker man inget av x). Tidgare idag när vi skulle åka till bergvik såg vi en katt som sprang över vägen. (Wow!) I alla fall så hälsade vi på den, klappade m.m. När vi rörde vid hennes mage jama hon till och gick där ifrån. Hon var tjock också så vi anade att hon kanske hade ungar i magen. Matte sprang hem för att hämta mat och vatten och kom några minuter senare tillbaka med expressbud. Några minuter efter det kom bussen så vi lämnade henne. När vi kom tillbaka från bergvik var hon inte kvar. Sedan gick vi hem till matte och var lite flumma. He he! Klockan var väll runt tio när vi gick ner tillbaka till busshållplatsen med mat och vatten igen. Då var hon där. Matte ringde därför till sin pappa som i sin tur ringde till en från djurskyddet. Vi hade tur för hon gick precis förbi. Hon kollade på katten och sa att den inte hade ungar utan bara var fet. Go us! -.- Fast hon sa även att ägaren kanske inte tog så jättebra hand om den eftersom den hade tovor m.m. i pälsen. Det känns rätt så klantigt att tro att den hade ungar i magen när den i själva verket bara var fet :P.
Slänger in en bild på en katt också. Vet att det inte är världens bästa men det var rätt så mörkt när jag tog den och jag ville inte höja iso:t allt för mkt.



Bergfis :)

Idag blev det bergfis med Matte :D. Köpte faktiskt inget mer än hamburgare... Igår skaffade jag Photoshop Cs4, det är alltid bra att uppdatera sig ;P. (Jag har Elements 5.0 och Cs3 även.) Nu fick jag hjärn släpp. Intressant va? Kmr inte kunna ladda upp några bilder till det här inlägget p.g.a att jag vid matte data. Någon mer än jag som nördar robinson spelet? x). Aja det var väll allt. (vet att det inte blev så mkt...) Gjorde ju ett inlägg förut där det stog att det var första dagen efter lovet. Egentligen skulle det postas i söndags men tydligen blev det inte publicirat... Aja, bye bye!


Dålig uppdatering

Ursäktar för den dåliga uppdateringen. Har bara inte varit sugen på att blogga. Idag var det första dagen i skolan efter lovet .___. Jag är i alla fall glad över att jag säkert kommer bli klar med veckans jobb tills imorgon :)

Bergvik eller...

...Bergfis som jag kallar det x). Var där med Matte och Sara idag! Vi lekte väldigt coola xD.Matte har redan laddat upp bilder på sin blogg från mig kommer det nog inte upp några har ingen aning om vart alla sladdar och grejer är. Blev inget större inköp. Lite ögon skugga och en ögonfransböjare. Och pappa som skickade med mig en femhundring -.- . "Den som spar han har sina pengar kvar", eller nått. Fast det gör inte speciellt mycket, vi kanske ska dit imorgon igen. Det här börjar kännas väldigt tråkigt nu... Kanske skulle jag testa att skriva på ett litet roligare sätt? Ingen aning. Saken är att vi i alla fall hade grymt skojj ;p. Hänger väll med dem imorgon också. Får se om det blir något fotande. Har bara en överföringssladd som fungerar, och den är hos pappa.
Laddar upp några ny gamla bilder.
Klicka för större bild

Wiho!....

...Eller nått. Ehm... Jao, första inlägget! Vart ska jag börja har så mycket att skriva. Vem är jag? Jo, jag är en rolig och sprallig tjej med myyycket humor. Jag älskar att fota. (Vilket ni kanske hör på blogg namnet...) Dem flesta korten som kommer att läggas upp här är tagna med min systemare Nikon D5000 <3. Vad gör jag på fritiden? Förutom ett massa fotande så hänger jag väll med kompisarna, sitter vid datan, lyssnar på musik, rider och gosar med hamstern. Jag vet att det här inlägget inte blev så där värst intressant men jag kommer skriva ett till snart, om dagen idag.
Ha det bäst!
Bjussar på en skön låt och en bild ;)

RSS 2.0